Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Kompissol

Grevåkers fritidshem

Grevåkers fritidshem ligger i en byggnad alldeles vid Hammerdalssjön. Fritidshemmet har två avdelningar: Baronen där de äldre barnen går och Greven för barn i förskoleklass. Fritidshemmet kompletterar utbildningen och ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda dem en meningsfull fritid och rekreation. 

Strömsunds kommun erbjuder fritidsverksamhet för elever i kommunens förskoleklasser och grundskola till och med vårterminen det år eleven fyller 13 år.

Grönområden för rörelse och lärande

I vår närliggande miljö finns en stor äng som fungerar som skidbacke på vintern, stora fria gräsytor och gungor vid entrén. Nere vid vårt förråd finns en grillplats, där vi brukar grilla korv till mellanmål på våren. Vi har tillgång till en stor fotbollsplan, en basketplan samt möjlighet att åka madrass och skidor i lämpliga backar på vintern. Vi kan också använda oss av skolans bassäng för bad.

 

Innemiljön är anpassad för pedagogisk verksamhet med väl tilltagna ytor för lek och rörelse. Frukost och mellanmål äter vi i Grevåkerskolans matsal.

Anpassade öppettider

Eftersom personalen arbetar i skolan under en del av dagen underlättar det om du som förälder skickar ett SMS om ditt barn är sjuk eller ska vara borta, samt om schemat ändras tillfälligt. Ska du ändra schemat permanent måste du lämna in ett nytt. Be personalen om en blankett.


Vi anpassar våra öppettider efter föräldrarnas behov. Just nu har vi öppet vardagar klockan 6.00–17.30.

Kontakta oss

Grevåkers fritidshem

Häradsvägen 33

833 41 Hammerdal

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: