På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Väder Strömsund

Evenemang

+
16
sep
STRÖMSUND
Lär dig dansa foxtrot, bugg och gammeldans på söndagar tillsammans med andra föreningar med duktiga dansare. Fritt inträde. Alla är välkomna
17
okt
GÅXSJÖ
När höstmörkret börjar falla behöver vi alla bosta vår energi.På våra luncher får du en god soppa med tilltug samtidigt som du har chansen att träffa på nya bekantskaper.Till kaffe på maten får du också chansen att lyssna på korta föredrag från våra partners.Kerstin och Stefan berättar lite om kursgården och utbudet samt att under två luncher i höst är Marie Simonsson insperatör. Mini föredragen dra igång ca 12:15 och håller på i ungefär en timme.
24
okt
BACKE
Mogendans i stilen med Gammeldansens Vänner.Onsdag den 24 Oktober Kl.19:00-21:00 arrangerar Memorey Four Musik Café i aulan vid Fjällsjöskolan.Kom dit och lyssna på musiken och tävla om fina priser.Fika finns till försäljning.
24
okt
STRÖMSUND
Borta bra men hemma bäst? Nej, det stämmer nog inte riktigt och har nog aldrig gjort. Lyrro är en film baserad på många roliga sketcher som alla handlar om att alltid vara på väg bort någonstans lång härifrån.Människan har alltid varit på väg. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat. Kanske är det bättre någon annanstans och kanske blir vi också bättre människor om vi får möjligheten att leva på en plats längre bort? Skådespelare:Peter Dalle, Suzanne Reuter, Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Björn Gustafsson och Nour El Refai.
24
okt
STRÖMSUND
Unga instrumentalister, sångare, dansare och skådespelare delar med sig av sina färdigheter och skaparlust.Att få möta publik är en viktig del av den unga konstnärens utveckling och vi får uppleva deras framsteg på nära håll.Gratis inträde.

Gilla oss på Facebook