På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Vattudalsskolan

Vattudalsskolan

Vattudalsskolan i Strömsund är en högstadieskola med omkring 180 elever. En röd tråd genom vår verksamhet är friluftsliv där vi försöker bygga upp elevernas hälsa och självkänsla.

Skolan arbetar aktivt med friluftsliv där paddling, tältning och övernattning i fjällbivack är några av aktiviteterna. Navet i skolan är cafeterian där elever och personal tillsammans kan fika i en lugn och harmonisk miljö.

Skolan deltar i projektet ”Samverkan för bästa skola”

Under en treårsperiod deltar Vattudalsskolan tillsammas med de andra skolorna i kommunen i projektet ”Samverkan för bästa skola” i samarbete med Skolverket och Mittuniversitet. Vi kommer då att jobba med områden som handlar om läslyft, skola och arbetsliv samt ett specialpedagogiskt lyft. Lyften innebär att vi som personal ska hitta verktyg för att tillsammans med eleverna bidra till en bättre måluppfyllelse.


Projektet innebär också en satsning på elevhälsan som ska göra det enklare och snabbare att fånga upp de elever som är behov av stöd.

Arbetar för personlig utveckling

Vattudalsskolans uppdrag är att hjälpa eleverna i sitt lärande. Hos oss ska de få möjlighet att hämta in och utveckla kunskaper och värden. Vi ska i samarbete med hemmen främja den personliga utvecklingen så att eleverna blir aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande personer och medborgare.


Anna Strömstedt.
Välkommen!

Jag heter Anna Strömstedt och är rektor på skolan.

 

Kontakta mig om du har några frågor.

Sjukanmälan

Vid sjukdom måste du som förälder eller vårdnadshavare meddela skolan. Ring innan klockan 8.00 och sedan varje dag ditt barn är sjukt.

 

Telefonnummer:

0515-77 76 14

Matsedel
Genrebild schema.

Kontakta oss

Vattudalsskolan

Parkgatan 9

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 9 mars 2020