Lyssna på sidan Lyssna
Vattudalsskolan

Vattudals­skolan

Vattudalsskolan i Strömsund är en högstadieskola med omkring 190 elever. En röd tråd genom vår verksamhet är friluftsliv där vi försöker bygga upp elevernas hälsa och självkänsla.

Skolan arbetar aktivt med friluftsliv där paddling, tältning och övernattning i fjällbivack är några av aktiviteterna. Navet i skolan är cafeterian där elever och personal tillsammans kan fika i en lugn och harmonisk miljö.

Arbetar för personlig utveckling

Vattudalsskolans uppdrag är att hjälpa eleverna i deras lärande. Hos oss ska de få möjlighet att hämta in och utveckla kunskaper och värden. Vi ska i samarbete med hemmen främja den personliga utvecklingen så att eleverna blir aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande personer och medborgare.

Vi är rädda om varandra för att minska smittspridning

På skolan fortsätter vi att vara extra försiktiga och omtänksamma, då det utöver covid-19 vid vissa tider även förekommer andra sjukdomar som influensa och magsjuka. Håll i de goda vanorna med handtvätt. Den som har symtom ska stanna hemma. Efter magsjuka ska eleven ha ätit normalt och inte ha kräkts eller haft diarré på minst 48 timmar (två dygn).

 

Skolor och fritidshem är inte allmänna platser, vill du besöka oss önskar vi att du förbokar hos rektor.

Helene Englund.

Väl­kommen!

Jag heter Helene Englund och är rektor på skolan.


Kontakta mig om du har några frågor.


Telefonnr 0670-162 35

Sjuk­anmälan

Vid sjukdom måste du som förälder eller vårdnads­havare meddela skolan. Ring innan klockan 8.00 och sedan varje dag ditt barn är sjukt.


Telefonnummer:

0515-77 76 14

Matsedel.
Genrebild schema.

Kontakta oss

Vattudalsskolan

Parkgatan 9

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: