På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Elevinformation

Vattudalsskolan anordnar olika aktiviteter för att främja utveckling och studieresultat. Här finns mer information om en del av verksamheterna.

Läxläsning och återläsning

Vattudalsskolan erbjuder läxläsning till eleverna måndagar, tisdagar och torsdagar mellan kl. 15.30–16.15 i sal 7. Exempelvis erbjuds omprov under denna tid.Skolcafeterian

Skolans cafeteria är en samlingsplats där både elever och personal kan fika i en lugn och harmonisk miljö.

Under vardagar kan elever och personal köpa frukost. Fika finns att köpa under dagen, här finns också spel att låna och det går att spela minigolf, biljard och pingis.

Öppettider

Klockan 9.00–10.20 och 12.20–14.30

Priser frukost

  • Elev 5 kronor
  • Personal 15 kronor

Det går bra att betala med swish. Kontakta vår cafévärdinna för mer information, se Kontakta oss-rutan. Hon nås även på 073-841 32 04.

Frukostkonto

Du som förälder eller vårdnadshavare kan sätta in pengar på ett frukostkonto för ditt eller dina barn. Kontakta vår cafévärdinna Marlen för mer information om hur det går till.

Kontakta oss

Vattudalsskolan

Parkgatan 9

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 11 september 2019