På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Barn som målar

Bredgårds fritidshem

Bredgårds fritidshem har tre avdelningar fördelade i två byggnader: Idet, Röda skolan och Fladdermössen/Savannen. Här går cirka 40 barn.

Strömsunds kommun erbjuder fritidsverksamhet för elever i kommunens förskoleklasser och grundskola till och med vårterminen det år eleven fyller 13 år. Fritidshemmet kompletterar utbildningen och ska stimulera elevernas utveckling och lärande och erbjuda dem en meningsfull fritid och rekreation. 

Morgonfritids och frukost

Morgonfritids driver vi vanligvis på Bredgårds fritidshem även för de barn som går på Bikupans fritidshem. Innan barnen går till sina klasser äter de frukost. Frukosten serverar vi klockan 7.30 i Bredgårdsskolans matsal.

Morgonrutiner

Personal från både Bikupans och Bredgårds fritidshem tar emot barnen. På morgonen är det stillsam verksamhet, till exempel läsa, spela spel, rita eller bygga något. Strax före klockan 7.30 är det gemensam städning och handtvätt före frukost.

Eftermiddagarnas verksamhet

Under eftermiddagen kommer barnen in på fritids och mellanmål serveras.

Kontakta oss

Bredgårds fritidshem

Östra Egnahemsgatan 30

833 32 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 17 december 2019