Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Bild på skolböcker.

Barn- och föräldrainflytande

Som föräldrar har ni rätt att få veta hur förskolan arbetar och vad era barn är med om på dagarna. Förskolan ska vara ett komplement till hemmet och skapa bästa möjliga förutsättningar för varje barn att utvecklas. Vårt mål är att ni ska känna er delaktiga i verksamheten.

För att du och ditt barn ska vara trygg med vistelsen på förskolan, bjuder vi in dig som förälder till delaktighet i verksamheten. Det gör vi på olika sätt.

Daglig kontakt viktig

Vi lägger stor vikt vid den dagliga kontakten i hallen när barnen kommer och går. Vid hösterminens start bjuder vi varje år in till en informationskväll för dig som är vårdnadshavare och under vårterminen erbjuder vi utvecklingssamtal. Vi ger fortlöpande information under året via SMS, brev och affischer i hallen.


Varje barn har en egen elektronisk mapp med fotografier från dokumentationer av varje veckas aktiviteter.

Återkommande traditioner

Förskolan har ett antal återkommande traditioner där barn och vårdnadshavare kan delta tillsammans, till exempel lucia och avslutningsfest.

Kontakta oss

Greveholms förskola

Häradsvägen 33

833 41 Hammerdal

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: