Lyssna på sidan Lyssna
Jätten Jorms förskola

Jätten Jorms förskola

Jätten Jorms förskola ligger i Jormvattnet, Frostviken. Eftersom förskolan ligger i skolans lokaler är det naturligt för oss att samarbeta över åldersgränserna.

Vår förskola är kommunens nordligaste. Våra barn kommer från byarna Ankarvattnet, Stora Blåsjön, Jormvattnet och Blåsjöfallet.


I barngruppen har vi totalt tio barn i åldrarna ett till fem år. I vår verksamhet ingår även ett integrerat fritidshem, där går fyra barn i åldrarna sex till tio år.

Arbetar med teman

Skylt med Jätten Jorm

Vi arbetar med övergripande tema under terminerna. Där har vi fokus på skapande, rim, ramsor, sånger och annat som främjar lärprocessen i vår grupp.


Vi samarbetar mycket med skolan. En dag i veckan har vi naturskola och ungefär en dag varannan vecka äter vi lunch ute. Vi är då ofta i vårt vindskydd i skogen bakom skolan. Där finns elljusspår, naturrutan och en härlig skog för lek och lärande. När det är som kallast ute äter vi inne.


I vårt arbete med värdegrund använder vi ett material som heter ”Vännerna i kungaskogen”.

Viktigt med delaktiga föräldrar

Vi tycker att det är viktigt att föräldrarna känner delaktighet i verksamheten. I vårt veckobrev berättar vi om vad vi har gjort under veckan och informerar om veckan som kommer.


Föräldramöte en till två gånger per år, luciafest och skolavslutning arrangerar vi tillsammans med föräldrarna, utvecklingssamtal och framför allt det dagliga mötet är viktigt.

Våra öppettider

Vi anpassar våra öppettider efter föräldrarnas behov. Just nu har vi öppet måndag till fredag klockan 6.00–17.00).


Välkomna till oss!

Jan-Erik Sandström

Välkommen!

Jag heter Jan-Erik Sandström och är rektor.


Vi har lediga platser på vår förskola och ser gärna att barnfamiljer flyttar in till vårt område.


Kom gärna och besök oss!

Sjukanmälan

Vid sjukdom måste du som förälder eller vårdnadshavare meddela oss på förskolan. Ring helst så fort som möjligt på morgonen.


Telefonnummer

070-572 44 70

Matsedel.

Kontakta oss

Jätten Jorms förskola

Jormvattnet 959

830 90 Gäddede

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: