Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Ambulans på väg.

Alkohol och droger

Ibland kan det hända jobbiga saker i hemmet. Det kan vara bråk mellan vuxna, mellan barn och vuxna eller syskon emellan. Då kan det vara skönt att prata med någon utomstående utan att samtalet förs vidare. Det kan förekomma misshandel i hemmet eller att någon av föräldrarna dricker för mycket alkohol. Det kan då vara svårt att klara situationen på egen hand. Individ- och familjeomsorgens uppgift är att hjälpa barn och föräldrar så att ni kan fortsätta att leva och må bra tillsammans.

Stödsamtal

För dig som är barn eller ungdom. Finns till för dig som känner att du behöver prata med någon utomstående utan att det förs vidare.

Fjärilsgrupper

Fjärilen finns för dig som är barn eller tonåring och har en vuxen anhörig som är beroende av alkohol eller droger. Det finns även Fjärilsgrupper som är till för vuxna.

Relaterad information

Kontakta oss

Individ- och familjeomsorg

Storgatan 4

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: