Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Vybild över Strömsunds tätort.

Din säkerhet

De flesta olycksfall som resulterar i personskador sker i det egna hemmet eller på fritiden. Med rätt kunskap och genom förebyggande arbete går det att minska risken att drabbas av en olycka.

På följande sidor finns kortfattad information om vad du kan tänka på och hur du kan förebygga att olyckor inträffar vid olika tillfällen.

Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

Viktigt meddelande till allmänheten (VMA) används för att varna allmänheten när något allvarligt inträffat, till exempel gasutsläpp eller brand. Du ska då gå inomhus, stänga dörrar, fönster, ventilation och lyssna på radion för mer information.

Så känner du igen signalen

Signalen består av en 7 sekunder lång signal och 14 sekunder tystnad. När faran är över ljuder en 30 till 40 sekunder lång signal. Obs! Signalen testas klockan 15.00 den första helgfria måndagen i mars, juni, september och december.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: