På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Kommunens organisation

Strömsunds kommun är styrd av folkvalda politiker där kommunfullmäktige är den högsta beslutande instansen. Inom kommunen finns också nämnder, förvaltningar och bolag. För varje nämnd finns en förvaltning, vars tjänstemän har till uppgift att verkställa nämndernas beslut.

Så här ser kommunens organisation ut. Här kan du se våra förvaltningar, nämnder, kommunala bolag och kommunalförbund. I skissen ligger också gemensam nämnd för närvård Frostviken.

 

 

Organisationsskiss Kommunfullmäktige Revision Kommunstyrelsen Kommunala bolag Kommunledningsförvaltning Teknik- och serviceavdelning Framtid- och utvecklingsförvaltning Strömsund turism Mijlö- och byggavdelning Barn-, kultur- och utbildningsnämnd Vård- och socialförvaltning Närvård Frostviken Miljö- och byggnämnd Barn-, kultur- och utbildningsnämnd Socialnämnd Gemensam nämnd för närvård Frostviken Valnämnd Kultur- och fritidsavdelning

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 28 november 2017