Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Kommunens organisation

Strömsunds kommun är styrd av folkvalda politiker där kommunfullmäktige är den högsta beslutande instansen. Inom kommunen finns också nämnder, förvaltningar och bolag. För varje nämnd finns en förvaltning, med tjänstepersoner som ska verkställa nämndernas beslut.

Så här ser kommunens organisation ut. Här kan du se våra förvaltningar, nämnder, kommunala bolag och kommunalförbund. I skissen ligger också gemensam nämnd för närvård Frostviken.


I Strömsunds kommunkoncern ingår även två helägda dotterbolag med verksamhet inom fjärrvärme och bostäder. Vi ingår även i Jämtlands Räddningstjänstförbund.


Skiss över kommunens organisation med nämnder, förvaltningar och bolag. Kommunfullmäktige Kommunala bolag Räddningstjänsten Jämtland Revisionen Kommunstyrelse Miljö- och byggnämnden Barn-, kultur- och utbildningsnämnden Socialnämnden Gemensam nämnd för närvård Frostviken Valnämnden Överförmyndaren Kommunledningsförvaltningen Teknik- och serviceförvaltning Framtids- och utvecklingsförvaltningen Miljö- och byggavdelningen Barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen Kultur- och fritidsavdelningen Vård- och socialförvaltningen Närvård Frostviken

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: