På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


LEvinsgården.

Levinsgården

Levinsgården är ett särskilt boende i Gäddede. Huset är uppdelat på två avdelningar med fem respektive tio lägenheter i vardera och med gemensamhetsutrymmen för måltider och annan samvaro. Mellan avdelningarna centralt i huset finns en stor entré.

Levinsgården ligger i anslutning till Forsgården och husen är sammanlänkade via en ljus loftgång. Här finns 15 platser, varav två är avsedda för korttidsvård eller avlastning. Alla lägenheter ligger i markplan och har egna hygienutrymmen med toalett, dusch och tvättmaskin. Lägenheterna är utrustade med takskenor för ett eventuellt behov av personlyft.

Mejl till kommunanställda

Om du vill kontakta oss via mejl är adressen fornamn.efternamn@stromsund.se men utan å, ä, ö och accenter. Ersätt alla mellanslag med en punkt.


Personal på Levinsgården

Namn

Titel

Telefonnummer

Maria Strängby

Närvårdschef

0670-161 00


Sjuksköterska

0672-41 67 08


Vårdpersonal

0672-41 67 15

 

Relaterad information

Matsedel
Hängande ripor.

Ripor som pryder entrén.

Kontakta oss

Levinsgården

Kullenvägen 10

830 90 Gäddede

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 juni 2020