Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Examens­arbete på företag

Ett examensarbete ger möjlighet till ny kunskap som kan utveckla ett företag. Det är också ett sätt att marknadsföra företaget och locka ny arbetskraft. Nu erbjuder Strömsunds kommun stipendium till studenter som vill skriva sina examensarbeten på ett företag i kommunen.

Strömsunds kommun och Akademi Norr beslutat att stödja tre examensarbeten per år med stipendier.

Kostar inget att anlita en student

Det kostar inte något för dig som företagare att anlita en student som skriver ett examensarbete. Framtids- och utvecklingsförvaltningen står för hela stipendiekostnaden på 13.000 kronor, där 3.000 kronor är reseersättningar mellan studieort och examensarbetsplats.

Ett sätt att utveckla företaget

Ett examensarbete kan ge möjlighet till ny kunskap som kan utveckla ett företag. Det är också ett sätt att marknadsföra verksamheten och locka ny arbetskraft.

Låter det intressant?

Lämna in förslag på ämnen eller uppdrag som ni aktivt söker studenter till. Vi skickar dem vidare till olika lärosäten och studenter. Välkommen att kontakta oss på Lärcentrum!

Kontakta oss

Lärcentrum

Myrgatan 10

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 18 januari 2021