Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Parkering

I Strömsunds kommun är det gratis att parkera på alla allmänna parkeringsplatser. För att underlätta framkomligheten för till exempel snöröjning och gatusopning finns det regler för hur och var du får parkera.

I trafikförordningen (1998:1276) finns de grundläggande bestämmelserna om hur du får stanna och parkera. Det finns även lokala bestämmelser om parkering som är utmärkta med vägmärke. På Transportstyrelsens webbplats hittar du mer information om dessa parkeringsregler.

Pendlarparkering​

I Strömsunds tätort finns det en pendlarparkering vid busstorget med tillgång till motorvärmare under perioden oktober till april. Du betalar avgiften för motorvärmare med webbtjänsten eParkera.


Gör så här för att betala med eParkera:

  • Ladda ner appen ”eParkera” från Android Market eller App Store till din mobiltelefon eller gå in på eParkeras webbplats.

Avgiften är 12 kronor per dygn alla dagar klockan 00–24.

Mer information om eParkeralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

eparkera med telefon

Parkering för husvagn och husbil

Parkering för husvagn och husbil i Strömsunds tätort finns efter Ramselevägen vid Skrovmålet, mitt emot Folkets hus och Strömsund turism.

Kontakta oss

Teknik- och serviceförvaltningen

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: