På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Väder Strömsund

Nyheter och pressmeddelanden


Lediga jobb

+

Flytta hit

+
Inflyttarbild

Flytta till Strömsund

Om du väljer att flytta till Strömsunds kommun är det enkelt att ha en aktiv livsstil.

 

Vi är inte störst eller bäst, men vi är riktigt bra på flera saker. I små samhällen och byar är vi duktiga på att ta hand om varandra, barnen får en trygg uppväxt och du kan vara på jobbet ena dagen – och fånga storöringen i en vacker fjällsjö den andra.

 

Kontakta inflyttarservice

0670-167 95

Länk till inflyttarservice

Välkommen!

Evenemang

+
24
april
HAMMERDAL
Köp en eller flera bingobrickor. Högtalarna runtom parkeringen förkunnar de dragna numren, du kan också höra utropen på radiofrekvens 105.3 mHz. Vid "bingo" signalerar du med bilens tuta och en kontrollant kommer, vinstsumman får du rakt i hand. Servering, chokladhjul, lotter. Kassan öppnar 17.15.Saknar du bil går det naturligtvis bra att spela inomhus på Svartviken. Du kan i vår servering få kaffe med dopp och mycket annat. Där du köper brickor finns också försäljning av "dutt-pennor", tejp mm. Hammerdals bingo har arrangerats sedan 1966 och har varit Hammerdals IF:s ekonomiska stöttepelare. Bingon har gjort att idrotten kunnat fortskrida på det sätt det gör idag och det hoppas vi naturligtvis att det ska fortsätta med.
25
april
STRÖMSUND
Författarbesök på Centralbiblioteket, Strömsund: Mikael NiemiMikael Niemi pratar om sina böcker och sitt författarskap.FRI ENTRÈFörsäljning av fika.OBS Begränsat antal platser så boka gärna önskat antal platser i förväg.Ring tel. 0670 16275 eller titta förbi!Välkommen !
25
april
STRÖMSUND
The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.I rollerna:Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr, Chris Pratt, Zoe Saldana, Brie Larson, Vin diesel, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch m.fl.Regi - Anthony Russo, Joe RussoSpeltid - 0 minGenre - Action, Äventyr, FantasyÅldersgräns - Ej angivetOriginaltitel - Avengers: Infinity War
25
april
STRÖMSUND
Hans-Erik JanssonEntré 60 kr, fika ingår.Arr: SRF och DiabetesföreningenScenen öppnar kl. 19.00.
26
april
STRÖMSUND
Vill du få nya upplevelser och intryck, roas för stunden eller lära för livet? Då är föreläsningsserien ”After Work” något för dig! Vi möts varje torsdag kl 13.00 för ca en timmes föredrag, föreställning etc. Det är som alltid fritt inträde, och ingen förhandsanmälan krävs. I samarbete med PRO Strömsund.I dag förlitar vi oss på kommunen och ”samhället” närdet gäller social omsorg, grundläggande trygghet ochannat som tas förgivet i ett välfärdsland. Men det varinte länge sedan föreningar i olika former var de somrent praktiskt stod för arbetet med att förbättra tillvaronför människorna runt om i Jämtland. Med exempelur olika föreningsarkiv berättar vi mer om en tidnär allt var möjligt bara man gick sammanMedverkande: Eva Tegnhed & Mia Nilsson,Föreningsarkivet i Jämtlands län