På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Väder Strömsund

Evenemang

+
1
juni
STRÖMSUND
Beppe-museet huserar i den gamla danslogen, och består av flera rum som speglar Beppe Wolgers olika livsepisoder, allt utifrån ett koncept av dottern Camilla Wolgers.
18
juni
STRÖMSUND
Hembygdsföreningen öppnar upp dörrarna med lokala slöjdare på hembygdsgården i Strömsund varje sommar. Öppet måndag-fredag. Här hittar du allehanda ting stort som smått.
27
juni
HOTING
Slöjdmässa i HotingHär samlas alster av hela länets slöjdare med omnejd. En MYCKET prisvärd slöjdmässa, då varje slöjdare sätter sitt eget pris.Öppet alla dagar 11-16, 26/6-10/8Även en liten loppis anordnas i samma lokaler.Välkomna!Arrangör/kontaktpersonSlöjdarna själva genom Anneli 070 2390240 el Elisabeth 070 5983741
1
juli
GÄDDEDE
En skildring av livet fångat av en av Frostvikens mesta fotografer.Mellan 1 juli och 12 augusti pågår en fotoutställning till minne av Bengt- Olof ''B-O'' Lydén på Gäddede Hembygdsgård.För mer info kontakta Gäddede turistinformation 0672-10500
1
juli
JANSJÖ
Under julimånad varje år håller man sommarcafé i Jansjö. Jansjö är en by i Fjällsjö socken i Strömsunds kommun i Ångermanland och Jämtlands län belägen vid Jansjön mellan Backe och Rossön längs länsväg 346.

Gilla oss på Facebook