Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Omslagsbild, fibergrävning

ServaNet AB

Strömsunds kommun bygger kommunalt stadsnät via det kommunägda bolaget ServaNet. Allt fibernät som byggs av ServaNet ägs av kommunen.

Kontaktuppgifter till Servanet

Servanets personal finns tillgängliga via telefon och e-post under kontorstid.

Har du frågor och funderingar?

Kontakta våra lokala representanter för ServaNet i Strömsunds kommun:


Tommy Söderberg, säljare privatmarknad och företag
tommy.soderberg@servanet.se
060-658 56 25


Tomas Isaksson, platschef Strömsund/Ragunda kommun
tomas.isaksson@servanet.se
060-658 56 04


ServaNet Kundcenter
0200-120 035
info@servanet.se

Varför är kommunen delägare i ServaNet?

Genom att bli delägare i ServaNet har kommunen möjlighet att bygga ett eget fibernät i kommunen. Det är viktigt för att kunna erbjuda så många medborgare och företag som möjligt tillgång till bra uppkoppling. Allt fibernät som ServaNet bygger är ett öppet stadsnät och ägs av Strömsunds kommun.

ServaNet – kommunens fiberbolag

ServaNet är ett lokalt fiberbolag som ägs av ett antal kommuner och energibolag i Norrland. Strömsunds kommun är delägare sedan sommaren 2014. ServaNet sköter drift, underhåll och tecknar avtal med dig som kund. ServaNet är Sveriges till ytan största kommunala stadsnät.

Öppet stadsnät med valfrihet för dig som kund

Kommunens fibernät är ett öppet stadsnät, vilket betyder att alla leverantörer får leverera i nätet på samma villkor. Det innebär att det finns en mängd leverantörer i nätet med olika tjänster, erbjudande och pris för dig som kund att välja mellan. Öppna stadsnät håller ner priset på tjänster eftersom leverantörerna konkurrerar om dig som kund.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: