På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Återställning efter fibergrävning

Återställningen efter fjolårets fibergrävning har börjat i kommunens tätorter. Entreprenören har i uppdrag att fortlöpande se över alla schakter och åtgärda håligheter löpande i väntan på asfaltering.

Den slutliga återställningen av alla vägar och grönytor kommer att ske områdesvis så snart det är snöfritt och tjälen har gått ur marken. Det kommer att ta lite tid lite tid innan all återställning är klar, så vi hoppas att du har överseende med detta och att det inte ska orsaka alltför stora olägenheter.

Om du upptäcker håligheter

Om du ändå skulle uppmärksamma större håligheter som påverkar framkomligheten på kommunens gator och vägar är du välkommen att anmäla det till vår kundtjänst på nummer 0670-161 00. Du kan också använda vårt webbformulär för felanmälan. När vi fått in din anmälan skickar vi den vidare till ansvarig entreprenör för åtgärd.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 18 april 2018