På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Återställning efter fibergrävning

Återställning efter fibergrävning pågår i de områden där fibernätet har byggts ut. Entreprenören har i uppdrag att fortlöpande se över alla schakter och åtgärda håligheter löpande i väntan på asfaltering.

Återställning av kommunens vägar och grönytor sker områdesvis. I centrala Strömsund kommer ska återställning av grönytor vara färdigt till 30 september, 2018. Asfaltering av kommunens gator, trottoarer och infarter till fatstigheter beräknas bli färdigt i början av oktober, 2018. Vi hoppas att du har överseende under tiden arbetet pågår och att det inte ska orsaka alltför stora olägenheter.

Om du upptäcker håligheter

Om du ändå skulle uppmärksamma större håligheter som påverkar framkomligheten på kommunens gator och vägar är du välkommen att anmäla det till vår kundtjänst på nummer 0670-161 00. Du kan också använda vårt webbformulär för felanmälan. När vi fått in din anmälan skickar vi den vidare till ansvarig entreprenör för åtgärd.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 10 oktober 2018