På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Väder Strömsund

Nyheter och pressmeddelanden

Lediga jobb

+

Flytta hit

+
Inflyttarbild

Flytta till Strömsund

Om du väljer att flytta till Strömsunds kommun är det enkelt att ha en aktiv livsstil.

 

Vi är inte störst eller bäst, men vi är riktigt bra på flera saker. I små samhällen och byar är vi duktiga på att ta hand om varandra, barnen får en trygg uppväxt och du kan vara på jobbet ena dagen – och fånga storöringen i en vacker fjällsjö den andra.

 

Kontakta inflyttarservice

0670-167 95

Länk till inflyttarservice

Välkommen!

Evenemang

+
1
juni
STRÖMSUND
Beppe-museet huserar i den gamla danslogen, och består av flera rum som speglar Beppe Wolgers olika livsepisoder, allt utifrån ett koncept av dottern Camilla Wolgers.
18
juni
STRÖMSUND
Hembygdsföreningen öppnar upp dörrarna med lokala slöjdare på hembygdsgården i Strömsund varje sommar. Öppet måndag-fredag. Här hittar du allehanda ting stort som smått.
27
juni
HOTING
Slöjdmässa i HotingHär samlas alster av hela länets slöjdare med omnejd. En MYCKET prisvärd slöjdmässa, då varje slöjdare sätter sitt eget pris.Öppet alla dagar 11-16, 26/6-10/8Även en liten loppis anordnas i samma lokaler.Välkomna!Arrangör/kontaktpersonSlöjdarna själva genom Anneli 070 2390240 el Elisabeth 070 5983741
1
juli
GÄDDEDE
En skildring av livet fångat av en av Frostvikens mesta fotografer.Mellan 1 juli och 12 augusti pågår en fotoutställning till minne av Bengt- Olof ''B-O'' Lydén på Gäddede Hembygdsgård.För mer info kontakta Gäddede turistinformation 0672-10500
1
juli
JANSJÖ
Under julimånad varje år håller man sommarcafé i Jansjö. Jansjö är en by i Fjällsjö socken i Strömsunds kommun i Ångermanland och Jämtlands län belägen vid Jansjön mellan Backe och Rossön längs länsväg 346.
21
juli
ÖJARN
Upplev gamla eller skapa nya minnen på Paletten i Öjarn den 21/7.Skrammelbal med dans till Pink House Band. Fika finns till försäljning. (Tar gärna kontanter men Swish fungerar också.)Arr: Öjarns Byförening
21
juli
GÄDDEDE
Vi letar buskmus i Jorm.Samåklning, Gratis resa för medlemmar, övernattning i tält eller på Fjällgården. Info och anmälan görs till Pieter Fürst.
21
juli
HOTING
Dans för allaBussresa för föreningens medlemmar till Bjudningsdans i NagasjönKostnad 50:- tur/retur övriga 100:- Kontaktperson Lena Nilsson 070 257 09 72
21
juli
HAVSNÄS
Helgöppet nostalgicafé med loppis och hantverk.I den gamla ICA-butiken i Havsnäs finns under Juli månad ett helgöppet nostalgicafé där det bjuds på hembakat fika. I en anslutande lokal finns även en loppmarknad. I nostalgicafét finns en känsla av 50-60-tal, och den uppmärksamme känner att Elvis finns närvarande i atmosfären. Öppet helger i Juli 12:00-16:00.På gården drivs även ett familjeföretag som tillverkar olika stickade och tovade ullprodukter.
21
juli
HAMMERDAL
Musik i sommarkvällJazzkväll

I media

+

Fler nyheter i media