På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Guldstjärnan

Guldstjärnan är en utmärkelse till en person eller ett företag/arbetsplats som visat särskilt hög servicegrad och ett vänligt bemötande. Allmänheten nominerar och Näringsliv och utveckling delar ut priset på Guldälggalan varje år.

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangerar Jämtland Härjedalen turism (JHT) och länets kommuner Guldstjärnan. Vinnarna från varje kommun går vidare till en länsfinal i slutet av januari varje år.

 

Allmänheten nominerar kandidater, sedan röstar Näringsliv och utveckling fram kandidater som läggs ut på kommunens webbplats, därefter röstar allmänheten fram Årets serviceperson och Årets serviceföretag.


Utmärkelserna går till den person respektive det företag/arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Kontakta oss

Näringsliv och utveckling

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 februari 2020