På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Guldstjärnan

Guldstjärnan är en utmärkelse till en person eller ett företag/arbetsplats som visat särskilt hög servicegrad och ett vänligt bemötande. Allmänheten nominerar och Suab delar ut priset på Guldälggalan varje år.

Allmänheten nominerar kandidater, sen röstar Suab fram kandidater som läggs ut på kommunens webbplats, därefter röstar allmänheten fram Årets serviceperson och Årets serviceföretag.

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangerar Jämtland Härjedalen turism (JHT) och länets kommuner Guldstjärnan. Vinnarna från varje kommun går vidare till en länsfinal i slutet av januari varje år.


Utmärkelserna går till den person respektive det företag/arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Relaterad information

Tidigare års pristagare av Guldstjärnan

Kontakta oss

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab)

Box 500

833 24 Strömsund


Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 oktober 2019