På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Liten tjej på Teknikhuset.

Teknikhuset

Teknikhuset är en mötesplats för framtida tekniker, ingenjörer, uppfinnare och entreprenörer. Teknikhuset vänder sig till barn och ungdomar. Här erbjuder vi kostnadsfria aktiviteter i en verksamhet där barn och ungdomar får skapa, upptäcka, uppfinna och experimentera.

Teknikhuset öppnar upp! Vi har ju haft stängt en längre tid under våren på grund av covid-19.

Men nu kommer vi att ha en begränsad sommaraktivitet under två dagar i sommar. Det kommer att bli en lite annorlunda sommaraktivitet på Teknikhuset än vanligt då vi anpassar verksamheten till gällande regler angående covid-19. Det innebär att vi bara kommer att ha öppet under två dagar och med begränsat antal deltagare så det är möjligt med distansering i våra lokaler, därför måste du anmäla dig innan du kommer i sommar.
Vi försöker också att vara ute med någon aktivitet om vädret tillåter det.


Vi har också gjort en sommartidning med lite tips, prova på saker och lite annat, bara att ladda ner och läsa!


Se mera om sommaraktiviteten och sommartidningen i menyn till vänster eller en bit ner på denna sida.

 

Hur våra aktiviteter kommer att se ut i höst får vi återkomma till under andra halvan av augusti, då vi vet mera om hur det ser ut med covid-19 och de rekommendationer som då finns.Kontakta oss

Teknikhuset

Näsvägen 15

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 juli 2020