Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Sommaröppet på Teknikhuset 2020

Gillar du att uppfinna? Vill du veta hur en dator ser ut på insidan eller hur det känns att köra grävmaskin? Kort sagt vill du testa och lära dig mer om teknik? Då är du välkommen till Strömsund och Teknikhuset i sommar.

På grund av covid-19 blir det en lannorlunda sommar på Teknikhuset i år.

Vi kommer att ha öppt två dagar i sommar och med begränsat antal besökare så det är möjligt att hålla avstånd, om vädret tillåter så kommer vi att vara ute med någon aktivitet.

Vi vill att ni som besökare är friska när ni kommer till Teknikhuset och att ni följer myndigheternas rekommendationer, samt personer i riskgrupperna avstår besök denna sommar.


Så det innebär att i sommar måste du anmäla dig till sommaraktiviteterna innan du kommer, se anmälan längre ned på sidan.


Vi har öppet för barn och ungdomar.

Det är gratis och du kan välja själv när du kommer och hur länge du vill vara med under dagen.


Var: Teknikhuset, Näsvägen 15, Strömsund


Vem: Barn och ungdomar från 6 år och uppåt. Föräldrar är också välkomna, och för de allra yngsta vill vi gärna att en vuxen följer med.


När: Torsdagen den 25 juni och onsdagen den 1 juli kl12.00-15.00
Var med hela dagen eller bara några timmar!


Handledare: Mikael Jonsson finns på plats samt minst två unga handledare.
Mikael har telefon 072-507 26 94, mejl mikael.jonsson(a)stromsund.se Har du frågor är det bara att höra av sig till mig.


Kostnad: Aktiviteterna på Teknikhuset är gratis.


Tänk på att det är bra att ha oömma kläder, och att du har ätit lunch innan du kommer, så du orkar med hela eftermiddagen.


Anmälan är stängd.


Bygg din egna bil!

Kontakta oss

Teknikhuset

Näsvägen 15

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: