Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Utegym

Det finns fyra utegym i kommunen och du som gillar motion och idrott är välkommen att använda dem. Utegym är till för alla, vare sig du är ung eller äldre, ensamtränare eller tränar ihop med andra. Du som föreningsledare får gärna ta möjlighet att förlägga träning på något av våra utegym som variation till den ordinarie träningen.

Du använder den egna kroppsvikten som motstånd, vilket gör ung som gammal kan använda stationerna för allsidig träning. All träning sker på egen risk, barn under 13 år ska ha uppsikt av en vuxen person vid träning.

 

Från invigningen av utegymmet på Rotnäset i Strömsund. Initiativtagaren Ulf Hammarberg, som fick klippa bandet och elever på Hjalmar Strömerskolan som stått för bygget, var med.

Kontakta oss

Kultur- och fritidsavdelningen

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: