Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Färgglada människor av lego.

Vikariera hos oss

Bemanningen är den enhet i kommunen som ansvarar för att boka timvikarier till flera av kommunens verksamheter när det uppstår behov på grund av semester, utbildning, sjukdom eller annat.

Inom kommunens verksamhet har vi alltid ett stort behov av timvikarier. Bland annat inom vård och omsorg samt barnomsorg.

Vad gör Bemanningen?

Bemanningen fungerar som ett stöd i kommunen vid rekrytering av timvikarier, vi har i uppdrag att boka vikarier efter beställningar från olika verksamheter. Målet med Bemanningen är att göra det bästa möjliga för både arbetsplatsen och vikarien. Arbetsplatsen ska få en vikarie som de känner till och kan känna sig trygga med. Vikarien ska genom introduktion känna sig trygg med sina arbetsuppgifter och arbetsplatsen.

Att arbeta som timvikarie

Att arbeta som timvikarie innebär att du erbjuds kortare vikariat på olika arbetsplatser inom kommunen, ibland med kort varsel. Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla.

Hur gör jag för att bli timvikarie?

Du kan göra en intresseanmälan eller höra av dig till oss och meddela att du vill arbeta som timvikarie.

Så går urvalsprocessen till

När din intresseanmälan kommit in till oss på Bemaningen gör vi först ett urval utifrån de kompetenskrav som finns. Om din kompetens stämmer överens med verksamhetens krav tar vi kontakt med dig. I nästa steg hämtar vi in referenser och om du efter det blir aktuell för att jobba hos oss kontaktar vi chefen för en överenskommelse om introduktion för dig.

Rekryteringssystemet TimeCarePool

Vi arbetar med rekryteringssystemet TimeCarePool, vilket innebär att du som arbetar som timvikarie hos oss själv går in via datorn eller mobilen och anger vilka tidpunkter du kan jobba. Du får då endast förfrågningar om jobb på de tider du angett att du kan och på de arbetsplatser du är introducerad på. Vi skickar ut förfrågningar via SMS och du accepterar även jobberbjudanden via SMS eller TimeCarePool på webben.


Personal på Bemanningen

Namn

Titel

Anette Bergqvist

Bemanningschef

Pia Palm

Bemanningsassistent

Anna Karlsson

Bemanningsassistent

Christina Espell

Bemanningsassistent

Ann-Charlotte Palmqvist

Bemanningsassistent

Kontakta oss

Bemanningen

Parkgatan 11, Sörgård

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: