Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Intresse­anmälan jobb

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Strömsunds kommun? Då kan du skicka in en intresseanmälan och låta oss få ta del av ditt CV. Vi kontaktar dig om din ansökan matchar något av våra lediga jobb.

Om du skickar in en intresseanmälan blir den tillgänglig för rekryteringsansvariga inom hela Strömsunds kommun. De kan i sin tur kontakta dig om de finner din ansökan intressant.

Vilka jobb finns i en kommun?

De kommunala jobben handlar om yrken där vi finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för våra äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behöver vi anställda som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service.

Vi har också anställda som servar de som är bosatta i kommunen med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser.

Så gör du en intresseanmälan

Anmäl ditt intresse och lägg in dina uppgifter i vårt rekryteringssystem Visma Recruit så kontaktar någon på HR-enheten dig.

Gör en intresseanmälan för jobb på Strömsunds kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Viktigt att veta vid intresseanmälan

  • Ange i ditt personliga brev vilken typ av jobb du är intresserad av.
  • En intresseanmälan innebär inte automatiskt att du kommer att bli kontaktad.
  • Om du söker ett specifikt jobb, kan du inte göra det via intresseansökan. Då ska du göra en ”riktig” ansökan för aktuell tjänst.
  • En intresseanmälan är aktuell fram till årets slut, sedan måste du göra en ny anmälan.
Illustration intresseanmälan.

Kom ihåg!

Du måste skicka in en ny intresseanmälan i början av varje nytt år för att den ska vara aktuell.

Kontakta oss

HR-enheten

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: