Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

December: Din nya vardag

Vi har snart levt med coronaviruset i två år, pandemin har fört med sig både lärdomar, utmaningar, glädjeämnen och sorger. Pandemin har påverkat oss alla på något sätt. Kanske blir ingenting sig riktigt likt igen i din nya vardag. Vad tar du med dig?

Corona-restriktionerna har inneburit stora förändringar i våra liv, vi har blivit tvungna att agera och tänka på nytt sätt med ökad omtanke om andra.

Vad tar du med dig?

Pandemin har påverkat oss alla på något sätt. Kanske blir ingenting sig riktigt likt igen i din nya vardag. Vad tar du med dig – och vilka anpassningar vill du helst slippa?

Din nya vardag

Kanske har du tagit upp ett gammalt intresse, fått tid att renovera, börjat odla, gått din första vandringstur under hemestern, börjat träna hemma genom nya digitala lösningar. Har du kanske omvärderat ditt liv och vad du lägger din tid på? Inser du plötsligt vad som är viktigt på riktigt? Ser du med nya ögon på din omgivning?

Dela gärna med dig!

Vi har snart levt med coronaviruset i två år, pandemin har fört med sig både lärdomar, utmaningar, glädjeämnen och sorger. Dela gärna med dig av din berättelse på vår Facebook-sida.


Årets sista månad är här och vi vill tacka dig för de insatser du gjort under pandemin. Tillsammans har vi hjälpts åt att begränsa smittspridningen genom att visa gott omdöme och omtanke om andra.


God Jul och Gott Friskt År!

Fakta

Varje månad släpper vi en ny artikel på temat i årets kommunalmanacka.

Läs tidigare artiklar från Kommunalmanackan

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: