Lyssna på sidan Lyssna

På gång och våra lärare

Text

Välkomna till oss på Kulturskolan i Strömsunds kommun. Här kan du läsa om vad som är på gång och lära känna våra lärare lite närmare.

Upplev kulturskolans elever under hösten


Vecka 37 drar de flesta av våra kurser igång för det här läsåret, vi hoppas få göra lite framträdanden i år också med alla elever som vill vara med!


Välkommen!

Kurskatalogen för läsåret 2023/2024 är nu stängd!

Nu arbetar vi med att ordna kurser inför nästa läsår, dessa kurser kommer du kunna boka till ditt barn via StudyAlong Länk till annan webbplats.

  • Behöver du komma i kontakt med din lärare? Du når henne eller honom via sms, samtal, mejl eller i era iRum på studyalong.
  • Har du glömt ditt lösenord till studyalong kontaktar du en av våra administratörer, Sven-Gösta Näslund och Gunilla Lunde. De hjälper dig gärna! Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Kulturskolan på YouTube

Kultur- och fritidsavdelningen har en Youtube-kanal där kulturskolan publicerar inslag med jämna mellanrum. Ta gärna en titt!

YouTube: Kultur och fritid, Strömsunds kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kulturskolans lärare

Här lär du känna våra lärare lite närmare. På grund av lärarnas olika specialområden förekommer lokala variationer. Trots det är målet detsamma, att ge eleverna en stimulerande och utvecklande hobby.

Mejl till kulturskolans lärare

Om du vill kontakta oss via mejl är adressen: fornamn.efternamn@stromsund.se men utan å, ä och ö. Ersätt alla mellanslag med en punkt.

Agneta Bergström

Agneta Bergström undervisar i dragspel, sång, piano och ukulele i Strömsund och Hammerdal.

 

Gunilla Lunde

Gunilla Lunde undervisar i Piano, keyboard, fiol, blockflöjt och sång i Gäddede, Hoting, Strömsund och Kyrktåsjö. Jag har även musiklek i årskurs 1 i Strömsund och Kyrktåsjö.

070-510 90 61

Johanna Liljemark

Johan Näslund undervisar i gitarr, trummor, ukulele och animering i Strömsund och Backe

070 387 60 26

Roger Cedervall

Roger Cedervall undervisar på gitarr i Hammerdal.

070-510 50 82

Sven-Gösta Näslund

Sven-Gösta Näslund undervisar i Hoting och Tåsjö i gitarr, bas, trummor, blockflöjt, ukulele, brukskeyboard och musiklek.

Jag är även verksamhetsledare för Kulturskolan.

070-510 80 53

Kontakta oss

Kulturskolan

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: