Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Kultur­veckan

Varje år arrangerar kommunen en kulturvecka för att visa bredden i vårt rika kulturliv. I vanliga fall infaller den vecka sex i samband med Samefolkets dag. I år sker evenemanget vecka 19. Välkommen att delta!

Kulturveckan har fått namnet ”Kulturgryning – då ljuset återvänder” och brukar inträffa vecka sex i samband med Samefolkets dag. På grund av den kraftigt ökade smittspridningen av covid-19 i början av året flyttar vi fram 2022 års kulturvecka till vecka 19 (7–15 maj).

Kultur i hela kommunen

Kultur- och fritidsavdelningen arbetar för ett rikt kulturutbud som ger god livskvalitet. Vi prioriterar spridning av kultur i hela kommunen och att kulturen är tillgänglig för alla invånare. Kulturveckan bidrar på ett fint sätt till den visionen.

Evenemang under Kulturveckan 2022

Det finns inga evenemang ännu.

Kulturveckan lyfter arrangemangen

Kulturveckan är ett utmärkt tillfälle för föreningar och organisationer att synas och möta andra föreningar. Genom gott samarbete kan vi tillsammans skapa en innehållsrik kulturvecka i hela kommunen.

Kultursamordnaren samordnar veckan

Kultursamordnarens uppgift är att stötta och samordna kulturella bidrag från olika föreningar, organisationer, skolor med fler som vill vara med och bidra till en samlad kulturupplevelse i kommunen under kulturveckan. Alla arrangemang är välkomna!

 

Sista dag för anmälan till 2022 års kulturvecka var den 11 april.

Logga: Kulturgryning - när ljuset återvänder. Kulturvecka i Strömsunds kommun.

Om kulturveckans evene­mang

2022 års kulturveckan infaller 7 till 15 maj.

Årets tema: Broar


I samband med det har före­ningar, organisa­tioner eller privat­personer haft möjlighet att anmäla evenemang till kultursam­ordnare Hans-Erik Jansson.

Kontakta oss

Kultur- och fritidsavdelningen

Centralbiblioteket, Myrgatan 4

833 35 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: