Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Kultur­veckan

Varje år vecka sex arrangerar kommunen en kulturvecka i samband med Samefolkets dag. Syftet är att lyfta fram och visa bredden i vårt rika kulturliv. Förhoppningen är att väcka nyfikenhet och inspiration. Välkommen att delta!

Kulturveckan har fått namnet ”Kulturgryning – då ljuset återvänder” och inträffar alltid vecka sex i samband med det samiska folkets dag.

Kultur i hela kommunen

Kultur- och fritidsavdelningen arbetar för ett rikt kulturutbud som ger god livskvalitet. Vi prioriterar spridning av kultur i hela kommunen och att kulturen är tillgänglig för alla invånare. Kulturveckan bidrar på ett fint sätt till den visionen.

Genom kulturen öppnar vi gränser och startar diskussioner som leder till ett mer demokratiskt och välkomnande samhälle.

Kulturveckan lyfter arrangemangen

Kulturveckan är ett utmärkt tillfälle för föreningar och organisationer att synas och möta andra föreningar. Genom gott samarbete kan vi tillsammans skapa en innehållsrik kulturvecka och lyfta fram den stora bredden av arrangemang som finns i kommunen.

Kultursamordnaren samordnar veckan

Kultursamordnarens uppgift är att stötta och samordna kulturella bidrag från olika föreningar, organisationer, skolor med fler som vill vara med och bidra till en samlad kulturupplevelse i kommunen under kulturveckan. Alla arrangemang är välkomna!

Vill ni delta?

Planeringen av 2022 års kulturvecka pågår för fullt. Är du, din förening, din skola eller organisation intresserad av att delta med ett arrangemang? Anmäl ditt intresse att delta senast den 12 januari. 

Evenemang under Kulturveckan 2022

Det finns inga evenemang.
Logga: Kulturgryning - när ljuset återvänder. Kulturvecka i Strömsunds kommun.

Vill du anmäla ett evene­mang till kultur­veckan?

Planeringen av 2022 års kulturvecka har startat!


I samband med det har föreningar, organisa­tioner eller privat­personer möjlighet att anmäla evenemang.


Anmäl intresse eller evenemang senast 12 januari till kultursam­ordnare Kerstin Pettersson.

Kontakta oss

Kultur- och fritidsavdelningen

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: