Lyssna på sidan Lyssna

Att lämna anbud

Strömsunds kommun arbetar ständigt med att förenkla för företag att lämna anbud. Vårt mål är att ni företagare inte ska avstå att lämna anbud för att ni upplever att en offentlig upphandling är för krånglig.

Hur utformar du bästa anbudet?

På Upphandlingsmyndighetens webbplats finns det vägledningar om hur ett företag utformar bästa anbudet.

Göra affärer med offentlig sektor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur samarbetar du med andra leverantörer?

Om fler mindre företag samarbetar i upphandlingar stärks konkurrensen. Upphandlingsmyndigheten har en vägledning för mindre företag som vill samarbeta.

Upphandlingsmyndighetens tips om hur du inleder ett samarbete med ett annat företag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-upphandling

Mercell Opic är den annonsdatabas som kommunen använder för att annonsera upphandlingar. Kopplat till Opic finns upphandlingssystemet Tendsign som vi använder för att ta in anbud. Det är gratis för företagare att skapa ett konto hos Mercell Tendsign och det är också enkelt att lämna anbud via systemet.


Strömsunds kommun har möjlighet att ta in anbud som en e-tjänst, d v s att anbudet fylls i direkt på webben i Tendsign. Viss information ska lämnas som bilagor men det är enklare att lämna anbud med inbyggd kontroll att alla uppgifter är ifyllda innan anbudet lämnas in.

Lämna anbud

Mercell Tendsign

www.opic.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt för support

0771-44 02 00

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: