Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Spelpjäser.

Verksamhet för barn och unga

Biblioteken, kulturskolan och Teknikhuset är exempel på några verksamheter i kommunen som riktar sig till barn och unga. Här finns det möjlighet att läsa, spela musik och experimentera i en härlig gemenskap.

Allaktivitetshuset Saga

Allaktivitetshuset i Strömsund har barn- och föräldramys varje fredag klockan 10.00–12.00 för hemmavarande föräldrar, dagmammor och förskolor. Då finns det möjlighet att leka, pyssla, fika och umgås. Ibland erbjuds lite olika aktiviteter, till exempel clownbesök, sagostund, musik och barndisco.

Information om aktiviteter på Allaktivitetshuset Sagas Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bibliotek

Biblioteken i kommunen erbjuder spännande läsupplevelser och då och då arrangemang som riktar sig till barn och ungdomar.

Information om öppettider och arrangemang på kommunens bibliotek

Teknikhuset

Teknikhuset är en mötesplats för framtida tekniker, ingenjörer, uppfinnare och entreprenörer. Teknikhuset vänder sig till barn och ungdomar och ligger på Näsvägen i Strömsund.

Information om öppettider och aktiviteter på Teknikhuset

Kulturskolan

Kulturskolan erbjuder en mängd olika aktiviteter, allt från dans, bild och form och film och foto till undervisning i diverse olika instrument sång. Vad gillar du att göra?

Information om kulturskolans verksamhet

Jamtli öppna förskola

Sommaren 2017 var det premiär för Jamtli öppna förskola på Ströms hembygdsgård. En väldigt uppskattad verksamhet 2017–2019. Efter att ha haft coronastängt under drygt ett år öppnar Jamtli öppna förskola igen tisdag 29 juni 2021 och kommer att ha öppet vecka 26 till 32.

Information om Jamtli öppna förskola

Familjecentralen Dunderklumpen

Familjecentralen i Strömsund erbjuder en rad verksamheter, till exempel musik/rytmik och gympa för barn, babyöppet, babymassage och verksamhet tillsammans med förskollärare.

Information om öppettider och aktiviteter på Familjecentralen

Kontakta oss

Kultur- och fritidsavdelningen

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: