Lyssna på sidan Lyssna

Månadens bild är fotograferad av Ellen Näsström.

Publicerad:

Augusti: ”Glad storfiskare vid Görvikssjön”

I Strömsunds kommun finns många sjöar, älvar och tjärnar där du kan pröva fiskelyckan. Kanske har du turen att få en lika fin fisk som den söta flickan på månadens bild.

Fiske- och jakttraditionen är stark i Strömsunds kommun. Det är kanske inte så konstigt eftersom det finns gott om mat i vår vildmark. Här finns populärt fjällfiske, de stora sjöarna och fiske i skogslandet.

 

Kanske har du turen att få en lika fin fisk som den söta flickan på månadens bild, fotograferad av Ellen Näsström.

Vill du bo hos oss?

I Strömsunds kommun finns förutom fina fiskevatten, gott om utrymme för alla att trivas och leva ett liv bortom trängsel och jäkt. Är du på besök och trivs i vår kommun? Har du fritidshus och vill inte åka hem? Eller bor du redan här och vill prova på något nytt?


Vi behöver ett stort antal nya medarbetare inom många olika yrkeskategorier. Vi har Sveriges viktigaste jobb där vi gör skillnad varje dag.

Hos oss kan du trivas och växa

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta oss. Du kan också göra en intresseanmälan. Den hamnar på Bemanningen som tar personlig kontakt om kompetensen är intressant.

Till Bemanningen

Läs mer om fisket i kommunen

Månadens bild: ”Glad storfiskare vid Görvikssjön” av Ellen Näsström


Bilden var med i fototävlingen ”Fiska i Strömsunds kommun”.


Bilderna i årets almanacka är utvalda från de tre fototävlingar Strömsunds kommun arrangerat senaste åren: Strömsunds kommun i mitt hjärta, Vildmarksvägen och Fiska i Strömsunds kommun. Vi tycker det känns roligt att få lyfta några av alla de fantastiska bilder som privatpersoner med hjärta för kommunen skickat in. De passar väl in i temat och visar vilken fantastisk kommun vi bor i.

Stort tack till dig som skickat in bidrag!

Vill du bli en av våra superhjältar?

Hitta våra lediga tjänster på webbplatsen och på Facebook, sök på Strömsunds kommun.

Lediga jobb på stromsund.se/jobb

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: