På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Väder Strömsund

Evenemang

+
26
april
STRÖMSUND
Vill du få nya upplevelser och intryck, roas för stunden eller lära för livet? Då är föreläsningsserien ”After Work” något för dig! Vi möts varje torsdag kl 13.00 för ca en timmes föredrag, föreställning etc. Det är som alltid fritt inträde, och ingen förhandsanmälan krävs. I samarbete med PRO Strömsund.I dag förlitar vi oss på kommunen och ”samhället” närdet gäller social omsorg, grundläggande trygghet ochannat som tas förgivet i ett välfärdsland. Men det varinte länge sedan föreningar i olika former var de somrent praktiskt stod för arbetet med att förbättra tillvaronför människorna runt om i Jämtland. Med exempelur olika föreningsarkiv berättar vi mer om en tidnär allt var möjligt bara man gick sammanMedverkande: Eva Tegnhed & Mia Nilsson,Föreningsarkivet i Jämtlands län
26
april
STRÖMSUND
Bil och motorintresserade träffas och umgås över en fika. Under 2018 träffas man på Folkets Hus i Strömsund sista torsdagen varje månad januari-maj och september-december. Under sommarmånaderna träffas man vid båthamnen varje torsdag med sina bilar och gör en utflykt till olika platser i och utanför kommunen.
29
april
STRÖMSUND
Om de kan höra dig, kan de jaga dig.Den moderna skräckthrillern A QUIET PLACE tvingas en familj leva sitt liv i tystnad för att inte bli upptäckta av mystiska varelser som jagar efter ljud och som hotar deras överlevnad. Om de kan höra dig, kan de jaga dig.I rollerna:Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Cade WoodwardRegi - John KrasinskiSpeltid - 91 minGenre - Drama, Thriller, SkräckÅldersgräns - Från 15 årOriginaltitel - A Quiet Place
29
april
STRÖMSUND
Medlemsdans - Dans för alla i samarbetet med Studiefrämjandet. Söndagar hela våren mellan 18-21 i Folkets hus i Strömsund. Kom och dansa och ta en fika.Arr: Dans för alla i samarbete med Studiefrämjandet.
30
april
HOTING
Pub med musikunderhållning av Hans Erik JanssonArrangör/kontaktpersonFolkets Hus/Ewa Sörlin

Gilla oss på Facebook