Lyssna på sidan Lyssna

Årets företagare i Strömsunds kommun år 2020 är Ida och Johannes Collin på Norråkers handel. Här tillsammans med Björn Amcoff, näringslivschef, Mats Danielsson, Företagarna, Anneli Svensson, kommundirektör och Göran Bergström, kommunalråd.

Publicerad:

Guldälgen 2020: Överraskade pristagare uppvaktade på hemmaplan

Fredagen den 2 oktober blev extra guldkantad för ett antal personer och företag i kommunen. Eftersom årets Guldälggala är inställd på grund av pandemin gav sig istället en delegation ut för att uppmärksamma pristagarna på hemmaplan. Stort grattis alla pristagare!

Varje höst bjuder Strömsunds kommun och enheten Näringsliv och utveckling in till Guldälggala för att uppmärksamma och prisa duktiga eldsjälar och företagare i kommunen. I år är galan inställd på grund av pandemin – men festligheter blev det ändå när kommunen valde att ställa om firandet. Fredagen 2 oktober åkte en delegation på fyra personer runt och överraskade pristagarna på hemmaplan.


– Tänk att vi lyckades lura allihop! Ingen av pristagarna hade inte en aning om att vårt besök handlade om en prisutdelning, säger näringslivschefen Björn Amcoff.

Bra alternativ till gala

Under dagen hade han med sig Anneli Svensson, kommundirektör, Göran Bergström, kommunalråd och Mats Danielsson, representant för Företagarna. Andreas Magnusson på Strömsund turism följde också med som fotograf.


– Det har varit en fantastisk dag med mycket glädje. Det känns bra att vi kunde ställa om och hitta ett alternativ till Guldälggalan nu när ingenting är som vanligt. Jag tror det är speciellt viktigt att vi får visa vår uppskattning i år, när många haft det tufft på grund av pandemin. Våra företagare betyder så mycket, säger Björn Amcoff.


Stort grattis alla pristagare!

Pristagare 2020

  • Årets företagare: Ida och Johannes Collin, Norråkers Handel
  • Årets serviceperson: Åke Mattson, Preem Norråker
  • Årets serviceföretag: Ringvattnets Gräv & Schakt
  • Årets eldsjäl: Douglas Forsberg
  • Årets butik: Elon
  • Årets turismföretag: Hotings camping

Titta på bilder och läs alla motiveringar

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: