Lyssna på sidan Lyssna

Månadens bild är fotograferad av Rasmus Bengtsson.

Publicerad:

Oktober: ”Pojke fiskar i Småvattnet nära Ankarede”

Hos oss på Strömsunds kommun finns goda möjligheter till ett givande arbete – samtidigt som du får gott om utrymme att trivas och leva ett liv bortom trängsel och jäkt. Välkommen till oss!

Tillsammans är våra medarbetare superhjältar som bidrar till att skapa en kommun där man trivs. Om du arbetar hos oss har du stora möjligheter att kombinera ett roligt och givande arbete med härligt friluftsliv.


Kanske älskar du att vandra, åka skoter – eller fiska som pojken på månadens bild i Kommunalmanackan som Rasmus Bengtsson tagit?

Viktiga arbeten

Våra drygt 1.400 anställda finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service. Kommunen har också anställda som servar de som är bosatta i kommunen med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser.


Som arbetsgivare erbjuder kommunen några av Sveriges viktigaste arbeten!

Sök lediga tjänster hos oss

Är du intresserad av ett arbete hos oss? Fyll i en intresseanmälan eller sök någon av våra lediga tjänster!

Till lediga tjänster hos oss

Till intresseanmälan hos Bemanningen

Tack för månadens bild, Rasmus!

Bilderna i årets almanacka är utvalda från de tre fototävlingar Strömsunds kommun arrangerat senaste åren: Strömsunds kommun i mitt hjärta, Vildmarksvägen och Fiska i Strömsunds kommun. Vi tycker det känns roligt att få lyfta några av alla de fantastiska bilder som privatpersoner med hjärta för kommunen skickat in. De passar väl in i temat och visar vilken fantastisk kommun vi bor i.

Vill du bli en av våra superhjältar?

Hitta våra lediga tjänster på webbplatsen och på Facebook, sök på Strömsunds kommun.

Lediga jobb på stromsund.se/jobb

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: