Lyssna på sidan Lyssna

Månadens bild är fotograferad av Håkan Bergström.

Publicerad:

September: ”Båt vid Grenåskilen”

Torsdag den 1 september och första höstmånaden är här. Snart visar träden sin färgsprakande höstskrud. Hos oss på Strömsunds kommun finns goda möjligheter till ett givande arbete – samtidigt som du får gott om utrymme att trivas och leva ett liv bortom trängsel och jäkt. Välkommen till oss!

Som arbetsgivare erbjuder kommunen några av Sveriges viktigaste arbeten! Våra drygt 1.400 medarbetare finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service. Kommunen har också anställda som servar de som är bosatta i kommunen med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser.


Tillsammans är våra medarbetare superhjältar som bidrar till att skapa en kommun där man trivs.

Arbetsliv och kompetensförsörjning

En ständig utmaning för oss som arbetsgivare är kompetensförsörjning. Där arbetar vi på olika sätt för att vara en attraktiv arbetsgivare – både för befintliga och framtida medarbetare.

Välkommen till oss!

Är du intresserad av ett arbete hos oss? Fyll i en intresseanmälan eller sök någon av våra lediga tjänster!

Till lediga tjänster hos oss

Till intresseanmälan hos Bemanningen

Tack för månadens bild, Håkan Bergström!

Bilderna i årets almanacka är utvalda från de tre fototävlingar Strömsunds kommun arrangerat senaste åren: Strömsunds kommun i mitt hjärta, Vildmarksvägen och Fiska i Strömsunds kommun. Vi tycker det känns roligt att få lyfta några av alla de fantastiska bilder som privatpersoner med hjärta för kommunen skickat in. De passar väl in i temat och visar vilken fantastisk kommun vi bor i.

Vill du bli en av våra superhjältar?

Hitta våra lediga tjänster på webbplatsen och på Facebook, sök på Strömsunds kommun.

Lediga jobb på stromsund.se/jobb

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: