Lyssna på sidan Lyssna

Månadens bild är fotograferad av Frida Axelsson.

Publicerad:

Juli: ”Löprunda på Vildmarksvägen”

Vildmarksvägen är Sveriges högst asfalterade väg som bjuder på ett oförglömligt äventyr. Längs vägen kan man fiska, vandra – eller springa som mannen på bilden som Frida Axelsson så fint dokumenterat på månadens bild.

Vildmarksvägen går genom kommunerna Strömsund, Villhelmina och Dorotea och är ett mycket välbesökt område. Hela vägen är sammantaget 500 kilometer.


Visste du att vägen över Stekenjokk är en av få i Sverige där vägen går rakt igenom kalfjället? Det ger möjlighet att fjällvandra på hjul i ett samiskt kulturlandskap.

Vill du bo hos oss?

Vildmarksvägen är en av pärlorna i vår kommun. Här finns gott om utrymme för alla att trivas och leva ett liv bortom trängsel och jäkt. Är du på besök och trivs i vår kommun? Har du fritidshus och vill inte åka hem? Eller bor du redan här och vill prova på något nytt?


Hos oss på Strömsunds kommun behöver vi ett stort antal nya medarbetare inom många olika yrkeskategorier. Vi har Sveriges viktigaste jobb där vi gör skillnad varje dag.

Välkommen att bli en av oss!

Här finns gott om utrymme för dina drömmar. Våra drygt 1.400 medarbetare finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda i hela kommunen som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service. Kommunen har också anställda som servar med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser. Tillsammans är våra medarbetare superhjältar som bidrar till att skapa en kommun där man vill bo.

Hos oss kan du trivas och växa

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta oss. Du kan också göra en intresseanmälan. Den hamnar på Bemanningen som tar personlig kontakt om kompetensen är intressant.

Till Bemanningen

Månadens bild: ”Löprunda på Vildmarksvägen” av Frida Axelsson


Bilden var med i fototävlingen ”Vildmarksvägen”.


Bilderna i årets almanacka är utvalda från de tre fototävlingar Strömsunds kommun arrangerat senaste åren: Strömsunds kommun i mitt hjärta, Vildmarksvägen och Fiska i Strömsunds kommun. Vi tycker det känns roligt att få lyfta några av alla de fantastiska bilder som privatpersoner med hjärta för kommunen skickat in. De passar väl in i temat och visar vilken fantastisk kommun vi bor i.

Stort tack till dig som skickat in bidrag!

Vill du bli en av våra superhjältar?

Hitta våra lediga tjänster på webbplatsen och på Facebook, sök på Strömsunds kommun.

Lediga jobb på stromsund.se/jobb

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: