Lyssna på sidan Lyssna

Månadens bild är fotograferad av Johan Andersson.

Publicerad:

Maj: ”Backe sett från Fjällsjöbron”

Strömsunds kommun är till ytan stor. Det innebär att det finns gott om utrymme för alla att trivas och leva ett liv bortom trängsel och jäkt. Här är naturen ständigt nära, och det bästa är att du kan kombinera ett aktivt friluftsliv med ett givande arbete hos en av länets största arbetsgivare.

Det är maj och naturen börjar vakna på allvar. Träden knoppas, isen smälter och snart är det lika vackert som på månadens bild som Johan Andersson tagit. Den visar Backe och kortet är taget från Fjällsjöbron – tusen tack Johan!

Vill du bo och arbeta i Strömsunds kommun?

Här finns gott om utrymme för dina drömmar! Som arbetsgivare erbjuder kommunen några av Sveriges viktigaste arbeten. Våra drygt 1.400 medarbetare finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda i hela kommunen som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service. Kommunen har också anställda som servar med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser. Tillsammans är våra medarbetare superhjältar som bidrar till att skapa en kommun där man trivs.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare!

Vi arbetar för att våra medarbetare ska trivas och växa hos oss. Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta oss. Du kan också göra en intresseanmälan. Den hamnar på Bemanningen som tar personlig kontakt om kompetensen är intressant.

Till Bemanningen

Månadens bild: ”Backe sett från Fjällsjöbron” av Johan Andersson


Bilden var med i fototävlingen ”Strömsunds kommun i mitt hjärta”.


Bilderna i årets almanacka är utvalda från de tre fototävlingar Strömsunds kommun arrangerat senaste åren: Strömsunds kommun i mitt hjärta, Vildmarksvägen och Fiska i Strömsunds kommun. Vi tycker det känns roligt att få lyfta några av alla de fantastiska bilder som privatpersoner med hjärta för kommunen skickat in. De passar väl in i temat och visar på ett fint sätt vilken fantastisk kommun vi bor i.

Stort tack till dig som skickat in bidrag!

Vill du bli en av våra superhjältar?

Hitta våra lediga tjänster på webbplatsen och på Facebook, sök på Strömsunds kommun.

Lediga jobb på stromsund.se/jobb

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: