På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Väder Strömsund

Evenemang

+
16
sep
STRÖMSUND
Lär dig dansa foxtrot, bugg och gammeldans på söndagar tillsammans med andra föreningar med duktiga dansare. Fritt inträde. Alla är välkomna
17
okt
GÅXSJÖ
När höstmörkret börjar falla behöver vi alla bosta vår energi.På våra luncher får du en god soppa med tilltug samtidigt som du har chansen att träffa på nya bekantskaper.Till kaffe på maten får du också chansen att lyssna på korta föredrag från våra partners.Kerstin och Stefan berättar lite om kursgården och utbudet samt att under två luncher i höst är Marie Simonsson insperatör. Mini föredragen dra igång ca 12:15 och håller på i ungefär en timme.
10
nov
STRÖMSUND
Pappersklipp av Karin Nilsén Andersson.Lördag den 10 November Kl 11:00-16:00 är de vernissage i konstnärens närvaro.Utställning har även öppet den 11/11, 17/11 och 18/11 tider för dessa dagar är 12:00-16:00 och plats för utställningen är Amailagatan 23 i Strömsund.
16
nov
HAMMERDAL
Fredag den 16/11 klockan 19:00 till 22:30 spelar Bröderna Olssons Orkester på motionsdansen i föreningshuset i Mo Hammerdal.Entré 50 Kr.Medverkande:Dragspel Agneta Wallberg, Fiol Anders Olsson, Bas, Mattias Olsson, Luc Deutschmann.
16
nov
GÅXSJÖ
Att sammarbeta med jobbiga människor - en dag om ledarskap och medarbetare.Alla mpste vi ibland sammarbeta med jobbiga människor. Vi väljer inte våra arbetskamrater och ofta är det någon som alldeles hopplösa.Ofta beror det på personligheter och beteenden.De avgörande för trivseln är och minskad stress i alla organisationer är alla medarbetares personliga ledarskap och medarbetarskap.Under en kursdag i Gåxsjö kan du och din organisation lära mer om varför det är bra att vara olika.När du blir tryggare i ditt personliga ledarskap kommer du att upptäcka att arbetskamraterna blir mindre jobbiga. Under dagen blandar vi teori och övningar samt arbetar med att öka förståelsen kring ledarskap och medarbetarskap.Kursledare är Marie Simonsson.

Gilla oss på Facebook