Lyssna på sidan Lyssna

Pressmeddelande • Publicerad:

Kommunen uppmuntrar medarbetare med julgåva

Medarbetarna är en arbetsgivares viktigaste resurs. Därför väljer Strömsunds kommun att även i år uppmuntra sina anställda med en julklapp. Gåvan blir ett presentkort på 500 kronor i samarbete med Strömsunds köpmannaförening.

Den politiska ledningen i Strömsunds kommun har beslutat att även i år uppmuntra sina medarbetare med en gåva. Första gången en liknande julklapp delades ut var förra året. Också under 2021 har pandemin påverkat medarbetarna och tack vare deras försiktighet och goda hantering har smittspridningen med all sannolikhet kunnat begränsas.

 

– Jag och kommunstyrelsen är glada att vi kan ge våra medarbetare denna uppmuntran. De är värda all uppskattning för det goda arbete som gjorts och fortfarande görs i våra verksamheter varje dag, säger kommundirektör Anneli Svensson.

Stimulerar det lokala näringslivet

Julgåvan innebär ett tillskott för det lokala näringslivet då cirka 900.000 kronor kommer de lokala företagen till godo. Presentkorten tar kommunen fram i samarbete med Strömsunds köpmannaförening. Företag utanför Strömsund har möjlighet att tillfälligt bli medlemmar hos köpmannaföreningen vilket gör att företag i alla kommundelar kan vara med. Presentkorten blir på så vis också enklare att använda för medarbetare som inte bor i Strömsunds tätort.

 

– Det här skapar möjlighet för våra medarbetare att handla sina julklappar lokalt och blir en uppmuntran även för de lokala företagen som är oerhört viktiga för kommunen och vår utveckling, säger kommunalrådet Susanne Hansson.

Till anställda och vikarier

Kommunen delar ut presentkortet på 500 kronor till alla anställda, även till visstidsanställda och vikarier.

 

Mer information
Anneli Svensson, kommundirektör, 0670-161 24

Susanne Hansson, kommunalråd, 0670-161 61

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: