Lyssna på sidan Lyssna
Dukade bord vid guldälggalan.

Under kvällen delas ett antal priser och stipendier ut och det är vackert dukat i Virveln på Folkets hus.

Pressmeddelande • Publicerad:

Dags att hylla goda prestationer på Guldälggalan 28 september

Guld och lila är tema på årets Guldälggala – festkvällen då kommunens företagare och eldsjälar hyllas. Lördagen den 28 september väntar trerätters, underhållning och musik på Folkets hus i Strömsund.
– Vi tror och hoppas på en festlig kväll med fokus på alla betydelsefulla prestationer under året, säger näringslivschefen Björn Amcoff.

Guldälggalan är arrangemanget där företagare, eldsjälar och ledare får glänsa lite extra. Under kvällen delas ett antal priser och stipendier ut. Årets färgtema är guld och lila, och gästerna brukar vara duktiga på att klä upp sig vilket förstärker feststämningen.

– Våra företagare är motorn i kommunens utveckling! De bidrar med både arbetstillfällen och skatteintäkter som gör att vi kan upprätthålla välfärden. Guldälggalan är ett fint tillfälle för oss att uppmärksamma och hedra dem och det viktiga jobb de gör i vår kommun, säger Göran Bergström, styrelseordförande.

Spännande prisutdelning

Vilka som vinner i kategorierna Årets serviceföretag och Årets serviceperson är det allmänheten som har röstat fram och vinnarna avslöjas under kvällen. De nominerade i kategorin Årets serviceföretag är Texxnologies AB (Visitkort.se), ÅVC Strömsunds kommun och Skarpås Maskin AB. I kategorin Årets serviceperson står det mellan Nathalie Valmbäck, Eine Holmgren och Ulrika Sundin Forsberg.

– Vi har många företag och personer som är duktiga på service, något som är oerhört viktigt och värdefullt för kunderna och deras upplevelse och nöjdhet. Det ska bli spännande att se vilka som vinner i år, säger näringslivschefen Björn Amcoff.

Trerätters och underhållning

Konferencier under galan är Karin Wöyer Amcoff som även står för underhållningen genom Karins Veranda och gästartisterna Matti Modigh och Gabbe Nordlund. Efter prisutdelning och trerätters-middag väntar underhållning av Per H Trubadur i Hotel Nordicas pub.

 

Guldälggalan är arrangerad av Strömsunds utvecklingsbolag och Strömsund turism.

 

Mer information
Björn Amcoff, näringslivschef, 0670-169 69
Göran Bergström, styrelseordförande, 0670-161 94

Hålltider för kvällen

18.00–18.30 Mingel i Oasen.
18.30–18.50 Går samtliga in i Virveln och till bords, alla hälsas välkomna!
18.50–19.00 Programledaren går igenom vad som händer under kvällen.
19.00 Förrätt
19.10 Prisutdelningar och underhållning.
19.50 Varmrätt
20.30 Prisutdelningar och underhållning.
21.30 Kaffe och efterrätt
21.50 Underhållning och prisutdelning.
22.15–2.00 Efterfest i Hotel Nordicas restaurang

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: