Lyssna på sidan Lyssna
Sanna Lundell

Programledaren och journalisten Sanna Lundell föreläser i samband med årets föreningsmässa.

Pressmeddelande • Publicerad:

Sanna Lundell föreläser under föreningsmässan

Programledaren, journalisten och kolumnisten Sanna Lundell står för årets föreläsning i samband med föreningsmässan. Torsdag 22 augusti pratar hon om medberoende.
– Det är ett väldigt starkt och viktigt ämne, hennes berättelse berör och vi hoppas att det kan få fler att lyfta blicken och se sina medmänniskor, säger Magdalena Sannemo, ungdoms- och fritidskonsulent.

Ett 30-tal föreningar kommer att medverka under föreningsmässan på Folkets hus i Strömsund 22–23 augusti. Mässan återkommer i år för tredje gången och ger alla föreningar i kommunen en chans att visa upp sig och sin verksamhet. Tanken är att de både ska få möjlighet att rekrytera nya medlemmar och ledare till sina aktiviteter.

 

– Vi ser ett stort värde i mässan som brukar locka en hel del besökare. I år är bredden av föreningar ovanligt stor med allt från kultur och musik till mat och idrott. Det är en spännande mix vilket är jätteroligt, säger Magdalena Sannemo som är kommunens ungdoms- och fritidskonsulent.

Välkänd föreläsare

Mässan startar torsdag 22 augusti klockan 15.00, på kvällen föreläser programledaren, journalisten och kolumnisten Sanna Lundell om medberoende klockan 19.30 på Allaktivitetshuset Saga i Strömsund. Insläpp sker från klockan 19.00 och biljetten kostar 100 kronor.

 

– Jag har själv lyssnat på henne då hon besökte Östersund för en tid sedan. Hennes berättelse är oerhört stark, jag hoppas att hennes erfarenheter kan få fler att lyfta blicken och se sina medmänniskor – och få modet att våga ingripa om det skulle behövas, säger Magdalena Sannemo.

Film och fika

På fredagen fortsätter mässan mellan klockan 10.00 och 15.00, bland annat med Strömsunds filmstudio som under båda dagarna visar film i Vågen. Fika finns till försäljning under båda mässdagarna.

 

Mer information

Magdalena Sannemo, ungdoms- och fritidskonsulent, 0670-164 06

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Senast ändrad/granskad: