Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Invigning av ny arbetshubb i Rossön

Ett stort tack alla som deltog på invigningen av vår tredje arbetshubb för kommunanställda. Under invigningen passade vi på att ha öppet hus med visning av lediga lägenheter på Rossöcenter och det fanns möjlighet att prata och ställa frågor till kommunanställda med kunskap inom olika områden.

Att kommunen skapar arbetshubbar är en av många pusselbitar för att underlätta kompetensförsörjningen och ge förutsättningar för ett mer flexibelt arbetssätt.

Hur ska hubbarbetsplatserna användas?

Kommunen bedriver verksamhet över hela kommunens yta. Tanken är att alla kommunanställda som har behov av att sitta i Rossön under en arbetsdag eller någon timme i samband med en tjänsteresa kan boka en arbetsplats. Vi tänker oss också att anställda som exempelvis bor i området kring Backe och Rossön kan boka en arbetsplats närmare hemorten vid något tillfälle.

Bilder från dagen

Arbetshubbar på andra orter i kommunen

Nu finns bokningsbara arbetsplatser i Hammerdal, Rossön och Strömsund och vi arbetar vidare för att skapa bokningsbara arbetsplatser på fler orter i kommunen.

 

Inriktningen är att arbetshubbarna ska placeras i lokaler som ägs av kommunen för att undvika tillkommande lokalkostnader.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Carina Wiik
    Biträdande chef för kommunledningsförvaltningen
    0670-161 27

Senast ändrad/granskad: