Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Premiär för nya filmer som ska locka fler att flytta till kommunen

Strömsunds kommun har producerat fyra kampanjfilmer inom ramen för Attraktiv Region. Det är ett projekt som ska få fler att ta steget att flytta hit. Håll utkik efter de nya filmerna i våra sociala medier!

– Tanken med filmerna är så klart att nå så många som möjligt med funderingar på hur man kan fylla sina år med mer liv och inte bara vill se att livet är den tid man har på jorden. Samtidigt påminner filmerna oss som redan är i kommunen vilka fantastiska värden som finns men vi kanske tar för givna, säger näringslivschef Patrik Jemteborn.

Fritt fram att använda filmerna

Den 21 december premiärvisades filmerna för särskilt inbjudna gäster och kommer nu att spridas målinriktat i olika kanaler, bland annat i sociala medier.

 

Filmerna kommer att kunna användas av vem som helst som ser sig som ambassadör för ett liv med mer värde i kommunen. De fyra filmerna består av en grundfilm som är cirka två minuter lång samt tre personporträtt av respektive huvudrollsinnehavare Jeff, Malin och Henrik.


– Det är fritt fram för vem som helst att använda våra filmer. Kanske man vill tipsa en vän, släkting eller använda det för sitt företag som är i behov av att rekrytera nya medarbetare. Filmerna kan användas i så många sammanhang. Allt från sociala medier, mässor eller på storbildsskärmar på festivaler, menar Patrik Jemteborn.


Filmerna är framtagna inom ramen för Attraktiv Region som finansieras av Region Jämtland Härjedalen.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: