| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Strömsunds camping

Näsviken, Strömsund • Område: Strömsund, Vildmarksvägen

Kategori: Camping/stugor, Bad, Vattenaktivitet

Bredvid E45, bara en kilometer utanför Strömsund, ligger Strömsunds camping. Här bor du vackert vid Ströms Vattudal. Campingen har stugor, gratis bad i tre tempererade utomhuspooler.

Strömsunds camping är öppet hela året. Receptionen är också en InfoPoint som kan erbjuda information om närområdet.


Närheten till naturen och läget vid E45 har gjort Strömsunds camping till ett populärt semestermål för hela familjen. Campingen gränsar till Strömsunds golfklubb med 9-håls golfbana, OKQ8 samt varuhuset Dollarstore.


Du väljer att komma med husvagn, husbil, tält eller boka en stuga. Det finns 150 tomter för husvagnar (94 med el) och tält och 29 stugor i varierande storlek och standard.

Läs mer på Strömsunds campings webbplats

Aktiviteter

På campingen finns tre tempererade utomhuspooler, varav en barnpool, en minigolfbana, kanoter och cykel för utlåning. Det finns också två lekplatser samt en grillplats som är vackert belägen vid Ströms Vattudal.


Precis invid campingen börjar/slutar naturstigen ”Fågelvägen” som tar dig till fågeltornet vid Lillsjön, ca 9 km.

Naturstigen Fågelvägen

Övrig information

Faciliteter och service

Barnvänligt, Bussparkering, Kiosk (endast sommartid), Wifi, Kanot, Minigolfbana, Lekplats, Grillplats, Cykel för utlåning, Utomhuspooler

 

Information om tillgänglighet

Handikapptoalett, Toalett, Rullstol

Flygbild över Strömsunds camping.

Infopoint logga

InfoPoint

Vi är även en InfoPoint. Det är en enklare typ av turistinformation, där du som besökare kan titta förbi för att få inspiration och personliga tips om smultronställen, vägvisning och evenemang i närområdet.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: