På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Lyssna på sidan Lyssna

Priser och bokningsvillkor

Priser 2021

Typ av boende

Pris


Campingtomt + el 10 A1 januari–13 juni, 16 augusti–31 december

240 kronor/dygn


14 juni–15 augusti

280 kronor/dygn

Campingtomt1 januari–13 juni, 16 augusti–31 december

200 kronor/dygn


14 juni–15 augusti

240 kronor/dygn

Stugor, 2 bäddar7 juni–31 augusti

460 kronor/dygn

Stugor, 4 bäddar med dusch1 januari–13 juni, 16 augusti–31 december

700 kronor/dygn


14 juni–15 augusti

850 kronor/dygn

Stugor 4 bäddar utan dusch1 januari–13 juni, 16 augusti–31 december

650 kronor/dygn


14 juni–15 augusti

750 kronor/dygn

Stugor 4+2 bäddar med dusch1 januari–13 juni, 16 augusti–31 december

1020 kronor/dygn


14 juni–15 augusti

1480 kronor/dygn

Cyklister, vandrare med tält1 juni–31 augusti

180 kronor/dygnBokningsvillkor


Allmänt

Campingplatsen tillämpar Systemet Camping Key Europe, vilket innebär att du skall ha ett giltigt Camping Key Europe vid hyra av campingtomt. Vid hyra av stuga/rum  krävs inte Camping Key Europé.


Åldersgräns för bokning

För att boka/ingå avtal med oss måste du vara 18 år. Legitimation kan komma att krävas vid incheckning. Uppfyllande av åldersgräns är ett krav för att få tillträde till boendet.


Bokning/betalning

Vid bokning av stuga lägenhet så gäller betalning vid ankomst.


Avbokning

Du kan avboka muntligt eller skriftligt till ansvarig för bokningen (se bokningsbekräftelse). Avbokningen räknas inte om den görs till någon annan. Avbokningar kan göras fram till 7 dagar efter bokningstillfället, dock aldrig senare än 3 dagar innan ankomst.


In- och utcheckningstider

Incheckningstiden är klockan 15.00 och utcheckningstiden är senast klockan 12.00 om inget annat överenskommits. Lämnas inte tomt/stuga/rum i tid debiteras du eventuella extra kostnader som uppkommer om nästa gäst inte kan checka in i tid.


Ordningsregler

På campingplatsen tillämpas SCR:s ordningsregler. Lokalt kan finnas vissa tilläggsbestämmelser vad gäller placering av enhet på tomt, bilparkering, elkablars dragning, avloppstankar med mera som grundar sig på myndighets påbud.


Brott mot ordningsreglerna innebär att gästen kan avvisas.


Försäkringar

Du har själv det skydd som du anser erforderligt såsom ansvars-, olycksfalls- och resgodsförsäkring. Är du incheckad med giltigt Camping Key Europe gäller särskild försäkring vid olycksfall på platsen.


Campingplatsens ansvar

Campingplatsen är ansvarig för skada som åsamkas dig genom bevisad vårdslöshet av campingvärden eller av denne anställd personal inom ramen för dessas tjänsteåligganden.


Campingplatsen ansvarar inte för skada som drabbat dig av utomstående eller annan gäst. Ej heller för skada som legat utanför campingplatsens kontroll.


Klagomål och reklamationer

Om inte hyrt objekt uppfyller utlovat skick vill vi att du anmäler det inom 24 timmar efter ankomst så att vi har en möjlighet att rätt till det. Fel som uppstår under vistelsen vill vi att du anmäler omedelbart.


Övrigt

Under lågsäsong då receptionen inte är bemannad gäller följande:

Vid ankomst efter klockan 16.00 måndag till fredag eller vid ankomst helgdag kontakta oss på mejl eller telefon. Då får du en kod till nyckelskåpet och information om hur du betalar.

Kontakta oss

Strömsunds camping

Näsviken

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: