På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

AyA - Aktesne yoga & Ayurveda

Storgatan 21 • Område: Strömsund

Kategori: Hälsa & träning

Genom en Ayurvedisk hälsorådgivning får du råd som kan hjälpa dig att hitta tillbaka till din inre balans.

Att vara ur balans fysiskt/mentalt kan vara ett obehagligt tillstånd och kan efter tid omvandlas till svårare sjukdomstillstånd. De flesta av oss känner nog igen känslan av att något är fel, men det är svårt att hitta vart felet sitter.


Att läsa din puls hjälper mig att hitta rätt råd för just din individuella obalans. Det första besöket tar ca 70 minuter.

 

Därefter rekommenderar jag minst ett uppföljningsbesök där vi stämmer av hur din kropp svarat på behandlingen. Uppföljningsbesöket tar ca 45 minuter.


Observera att riktigt djupa obalanser tar lång tid att rätta till. Därför krävs tålamod och motivation. Råden innefattar kost, träning/yoga, livsstil, rutiner, köksråd och kosttillskott.

 

Bidrar till en bättre allmänhälsa och ger kunskap om DIN roll i att utveckla och behålla hälsan. Jag själv och familjen lever med Ayurvediska rutiner. Vi kan inte tänka oss att sluta. Det gör sådan skillnad!

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Zara Andersson, 076- 846 40 14
fridsberg81@gmail.com
Facebook: AyA - Aktesne yoga & Ayurvedalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Webb: www.aya-yogaochayurveda.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Faciliteter och service

Ingen uppgift.

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

AYA erbjuder hälsorådgivning, massage, yoga och träning.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: 25 maj 2020