| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Camp Chapell

Kapellet, Hillsand • Område: Strömsund, Björnvägen

Kategori: Vandrarhem, Övrigt boende, Ställplats, Guidade turer, Fiske, Kyrkor

Hillsands Kapell har nu bytt namn till Camp Chapell. Vi har byggt om kapellet till boende och i riktar oss i första hand på naturintresserade turister och husbilsmänniskor.

Så om du vill hitta något annorlunda och uppleva naturen på nära håll – då har du kommit rätt! Upplevelse är vårt ledord.


Campen ligger vackert på en höjd i vackra Hillsand, utsikten över Ströms Vattudal är bedårande och man kan säga att detta är porten till vildmarken.

Bodelen på kapellet är alldeles nybyggt och ni finner fräscha och trevliga rum, kombinerad matsal och sällskapsrum samt kök och dusch.


Från kapellet, som är en bra utgångspunkt och bas för fiske, fjällvandring med mera, tar ni er lätt till de olika aktiviteterna. Vi erbjuder också möjlighet till konferens.

Våra aktiviteter

Fiske Camp – Här är all sorts fiske möjligt och oftast är fiskelyckan god, all ädelfisk finns såsom röding och öring. Vi har båt för uthyrning till den som vill fiska direkt från båtplats i närhet av campen. Erbjuder också professionella guidade turer.

Fjällvandra Camp – Vandra längs älvar och stigar i förfädernas spår. Många av lederna lämpar sig utmärkt för en dagstur.

 

Skidåkare Camp – Kapellet är lämpligt för alla sorters vinteraktiviteter. Det finns speciella värmesängar som känns skönt för kroppen efter en dag på skidor.

Svampplockare Camp – Sensommaren och hösten erbjuder mycket svamp i skogslandskapet och i viss mån på fjället.


Ställplats för husbilar
Vi kan ta emot cirka sju husbilar. El och dusch finns samt tillgång till kök.


Vägbeskrivning
Kör Björnvägen, ca 4,5 mil från Strömsund, när ni kört igenom byn vid en skarp högersväng, går en smal väg rakt fram, brant uppför, där ligger kapellet efter ca 200 meter.

Vi önskar dig varmt välkommen
till denna annorlunda miljö där din upplevelse är det viktigast för oss.

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Carl-Fredrik Persson, 076-600 32 22

Campchapell.fiske@gmail.com


Faciliteter och service

Ingen uppgift.

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Camp Chapel i Hillsand.

Professionella guider.

Guidad fisketur

Fjällvandra Camp.

Våra rum.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: