På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Skid- och motionsspår

Hela kommunen • Område: Strömsund, Backe/Rossön, Hoting/Tåsjö, Hammerdal, Frostviken

Kategori: Hälsa & träning

Strömsund erbjuder skidspår på flera orter. På sommaren används de som motionsspår. De är av varierande längd och svårighetsgrad. I vissa spår är du också välkommen att ta med dig hunden.

Flera byar har preparerade elljusspår och vill du ta en längre skidtur, går det bra att följa någon av alla de skoterleder som finns i kommunen.


Här finns alla möjligheter för turåkning på fjället, motionsrunda i elljusspåret eller en stilla skidtur i vårsolen på en sjö.


Mer fakta på webbplatsen skidspar.se

Beskrivning av skidspåren med karta, beskrivning av spårens karaktär och ytterligare information hämtar vi på webbplatsen www.skidspar.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Där ansvarar varje förening för att hålla uppgifterna uppdaterade och aktuella. Genom att du själv går in där och lämnar dina synpunkter blir information bättre!

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Kultur- och fritidsavdelningen, 0670-162 95

Webb: www.stromsund.se/966.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Faciliteter och service

Ingen uppgift.

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Klicka för att se större bild.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: 20 juni 2019