| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Blåsjöns Fjällanläggning

Stora Blåsjön • Område: Frostviken

Kategori: Hälsa & träning, Alpint

Här hittar alla som älskar natur och skidåkning både avkoppling och njutning utöver det vanliga.

Med en unikt hänförande utsikt åt alla håll från toppen av Mesklumpen, 924 meter över havet, och en underbar slalom som väntar i pister eller i orörd lössnö njuter alla som kommer till oss i fulla drag. Och man njuter länge när man väl släpper utsikten och låter skidorna ta fart, för här väntar ungefär 475 fallhöjdmeter och en färd som kan bli längre än 3,5 km innan du är nere.


Med Sveriges fjärde högsta fallhöjd och med valmöjligheter mellan många pister och egna val utanför pistade områden hittar allt fler nöjda gäster till oss. De pistade backarna är breda och gröna, blå eller röda. De passar därför fantastiskt bra för barnfamiljer.


Men vår anläggning räknas även som ett riktigt eldorado för free riders. Många som har varit på välkända ställen så som Aspen Colorado lyfter fram Stora Blåsjön som det stället som skänker de riktigt minnesvärda åken till sina besökare.


Kom du också och upptäck det som ännu bara de välinformerade känner till. Stället dit alla vill komma tillbaka.Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Blåsjöns Fjällanläggning, 0672-210 88, 073-076 28 58
info@blasjon.se


Webb: www.blasjon.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Faciliteter och service

Kiosk, Restaurang, Grupparrangemang, Bussparkering, Barnvänligt

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Slalombacken i Blåsjön.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: