På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Bo på lanthandel

Norråkers handel, Borgavägen 8, 830 81 Norråker • Område: Hoting/Tåsjö

Kategori: Övrigt boende

Ovanpå Norråkers handel finns en nyrenoverad lägenhet på 150 kvm med vacker utsikt mot sjön för uthyrning.

Lägenheten är fullt utrustad med kök, vardagsrum, tre sovrum med totalt fem sängar, dusch, wc och tv. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis med ugn, micro, kyl, frys, brödrost och kaffebryggare.

 

Norråkers Handel är en charmig och lite annorlunda lanthandel. Här finns inte bara mjölk, ägg och bröd utan även ett imponerande utbud av goda ostar och andra delikatesser från när och fjärran, tyger från Sri Lanka, handgjorda knivar från byn och boende.

 

Du kan även välja till vår ostbricka som är vår specialitet. Kaffe och nybakat wienerbröd i lanthandelns mysiga kafé ingår. Nära till butik, restaurang, badplats, lekplats, tennisbana, mack, skog och sjö. Vedeldad bastu och badtunna, vackert beläget vid sjön, finns som tillval.

 

I butiken hittar du också en InfoPoint där du får information om närområdet kring Tåsjön.

Övrig information

Faciliteter och service

Affär

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Klicka för att se större bild.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: 2 november 2020