| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Basecamp Norråker

Norråkers handel, Borgavägen 8, 830 81 Norråker • Område: Hoting/Tåsjö

Kategori: Övrigt boende, Guidade turer, Camping/stugor, Hundspann, Vattenaktivitet

Njut av den magiska naturen, utforska vildmarken, gå på jakt, prova på en tur på snöskoter eller med hundspann och andas in den friska luften. När dagen är slut rekommenderar vi att bara njuta av tystnaden, ett glas vin till en god middag och en varm bastu efter en hel dag i vildmarken.

Norråker ligger vid Tåsjön i nordligaste Jämtland på gränsen till Lappland.
Hos oss väljer du om du vill bo i stuga eller i rum med hotellstandard. Samtliga boendeformer erbjuder vackra vyer och vildmark bokstavligen runt knuten. Fjällen, sjöarna och lederna är dina såväl sommar som vinter.

Bo

Marjas stuga och Härbret - Marjas stuga är Norråkers äldsta hus, byggt i mitten av 1800-talet. Stugan är renoverad och moderniserad men har kvar sin ursprungliga charm. Marjas stuga ligger vid skogskanten i utkanten av byn, nära till allt men ändå isolerat. På gården finns också ett härbre med fler sängplatser.


Bomvaktarstugan- I denna härliga stuga bor du mindre än ett stenkast från sjön. Njut av lugnet och den fantastiska utsikten från köksbordet medan du väntar på att kokkaffet ska bli klart på vedspisen. Bomvaktarstugan har moderniserats med el men vattnet hämtar du från sjön. Som förr.


Parhuset 13A & 13B- På vägen ned mot sjön från Norråkers Handel ligger vårt parhus. Två lägenheter med separata kök och toaletter och plats för totalt sju personer.


Bo på lanthandel-Lägenheten är fullt utrustad med kök, vardagsrum, tre sovrum med totalt fem sängar, dusch, wc och tv. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis med ugn, micro, kyl, frys, brödrost och kaffebryggare.

Norråkers Handel

Norråkers Handel är en charmig och lite annorlunda lanthandel. Här finns inte bara mjölk, ägg och bröd utan även ett imponerande utbud av goda ostar och andra delikatesser från när och fjärran, tyger från Sri Lanka, handgjorda knivar från byn och boende.


I butiken hittar du också en InfoPoint där du får information om närområdet kring Tåsjön. Ingen annanstans hittar du boenden som våra. Personligt, autentiskt och naturnära – men bekvämt!

Aktiviteter och äventyr

Det finns gott om upplevelser året om i vår omgivning. Hur vill du helst utforska och uppleva den magiska naturen omkring Norråker?

  • Skotertur med isfiske
  • Åka skidor med draghund
  • Häst och släde
  • Åk hundspann
  • Vandringar i skog och fjäll
  • Häst och vagn
  • Paddla kajak
  • Fiska
  • Hyra båt


Välkomna till oss!

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

0671- 300 02, 070- 660 00 01

johannes@basecampnorraker.se

Webb: www.basecampnorraker.se Länk till annan webbplats.


Faciliteter och service

Affär, Guidade turer, Barnvänligt

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Hundspann

Infopoint logga

InfoPoint

Vi är även en InfoPoint. Det är en enklare typ av turistinformation, där du som besökare kan titta förbi för att få inspiration och personliga tips om smultronställen, vägvisning och evenemang i närområdet.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: