| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Rid i Jorm & Korpens öga

Jormvattnet 680, Gäddede • Område: Frostviken, Vildmarksvägen

Kategori: Hotell & pensionat, Konferens, Guidade turer

Korpens Öga ligger naturskönt, högst upp i byn Jormvattnet med fantastisk utsikt över Jormsjön och de svensk-norska fjällen i siluett. Här finns även Rid i Jorm, som erbjuder ridturer på fjället.

Boendet består av ett gästhus med 10 dubbelrum och egen dusch/toalett i alla rum. Byggnaden inrymmer även ett härligt samlingsrum och frukostrum. I Korpens Öga ingår också ett festhus. En tidlös rundbyggnad i grovhuggen stil där det varje kväll dukas upp till kalas.


Hos oss kan du bo under din vistelse i Frostviken oavsett om du är med på våra ridturer, konfererar eller bara vill ha en skön semester. Vi har tio dubbelrum, samtliga med egen dusch och toalett på rummet, samt ett 4-bäddsrum med ett eget litet kök, dusch och toalett.


För större sällskap finns även Korpens Ögas åtta bäddar att tillgå. Där är det lite mer oprivat, men även här riktigt sköna sängar. Totalt kan du disponera över 30 bäddar.


Gästhuset är inrett i grovhuggen stil och här finns även en större sal för konferens, middagar eller mys samt ett frukostrum. Här har du tillgång till projektor och eftersom mobiltäckningen inte är den bästa, samt även trådlös internetuppkopling.


Stor parkering finns på baksidan av gästhuset. Förbokas.

Rid i Jorm

På gården finns även Rid i Jorm, ett turridningsföretag som på ett personligt sätt vill ge er en underbar naturupplevelse där hästen står i centrum. Här finns möjlighet att välja mellan kortare turer på fyra timmar till turer som tar fem dagar. Dessutom ordnas specialturer med bland annat ripjakt och fiske.

Övrig information

Faciliteter och service

Konferens, Guidade turer, Wifi

 

Information om tillgänglighet

Handikapptoalett

Korpens Öga.

Bord i samlingsrummet.

Korpens Öga är inrett i rustik miljö i fornnordisk anda.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: